Do it differently

Drives-DiD_Key_Visual_738X350

La Danfoss Drives, ne concentrăm pe convertizoare de frecvență de curent alternativ. Aceasta facem cel mai bine și vă ajutăm pe dvs. să vă concentrați pe ce faceți cel mai bine. Dvs. decideți care sunt cele mai bune echipamente pentru aplicația dvs., noi ne vom asigura că respectivul convertizor de frecvență de curent alternativ se potrivește cu alegerea dvs. și vă sprijinim la fiecare pas pe parcursul acestui proces. 

- 21 ianuarie 2019 De către Danfoss Drives

Pentru a ne asigura că dvs. dezvoltați cele mai bune soluții de convertizoare de frecvență de curent alternativ fără compromisuri și identificați  rezultatul optim pentru dificultățile dvs., vă oferim libertatea de a vă optimiza sistemele, capacitatea de a vă echipa convertizoarele de frecvență de curent alternativ și posibilitatea de a colabora în mod diferit cu partenerul dvs. din domeniul convertizoarelor de frecvență de curent alternativ.

Ascultăm – ne respectăm promisiunile

Succesul dvs. este scopul nostru. De aceea ne concentrăm pe dezvoltarea, fabricarea și furnizarea celor mai bune convertizoare de frecvență de curent alternativ de pe piață.

Beneficiați de experiența noastră de decenii și de expertiza a peste 4700 specialiști în convertizoare de frecvență. Oameni care înțeleg complet domeniile dvs., cunosc valoarea convertizoarelor de frecvență de curent alternativ pentru aplicațiile dvs. și au cele mai multe niveluri de competență pentru  crea cele mai bune soluții.

Dacă folosiți convertizoarele noastre de frecvență de curent alternativ, aceasta nu înseamnă că sunteți legați de o singură tehnologie sau alegere a unei componente, precum motoare, protocoale de comunicație sau PLC. Aceasta vă permite să optimizați performanța și eficiența energetică a aplicației dvs. și să vă minimalizați costurile reunind componentele alese de dvs.

Ne diferențiază faptul că venim în întâmpinarea nevoilor dvs. și vă îndeplinim cerințele.

Alegerea unui convertizor de frecvență de curent alternativ Danfoss înseamnă selectarea unui furnizor care face eforturi suplimentare, care vă apreciază cu adevărat succesul și care colaborează cu dvs. în termenii dvs.

Oferim:

  • Independență și expertiză 100% în convertizoare de frecvență
  • O relație non-competitivă cu dvs. pentru soluțiile de sistem
  • Prezență globală și suport local

 

 

 

 

Socializați Participați

Doriți să socializați cu noi?

Haideți să ne cunoașteți și să participați la conversație