Noul kit de montaj pentru LCP la distanță

Drives_LCP_remote_Wall Noul kit de montaj al panoului de operare - LCP - la distanță, special proiectat pentru convertizoarele de frecvență VLT® HVAC Drive, oferă posibilitatea instalării panoului de operare în afara unei centrale de tratare a aerului sau oriunde este nevoie ca panoul operator să fie montat de partea cealaltă a unui perete despărțitor, cu o grosime de până la 90 mm.

- 21 iulie 2017 De către Danfoss Drives

Datorită design-ului special, kit-ul de montaj poate fi instalat în aer liber, fiind special proiectat pentru a oferi panoului de operare protecția necesară împotriva condițiilor de mediu extreme, de asemenea panoul de protecție frontal oferă posibilitatea restricționării acesului la LCP, și dispune de orificii pentru cele 3 indicatoare luminoase specifice – On(Pornit), Warning(Atenționare) și Alarm(Alarmă).

 

Drives_LCP_remote_Wall_LCP Utilizarea acestui kit de montaj va permite utilizatorului să monteze convertizorul de frecvență cât mai aproape de motorul electric acționat, reducând astfel costurile cu materialele adiționale.

 

Kit-ul este compus din :

- Cablu de conexiune cu 2 conectori M12, un conector tată la 90° si un conector mamă drept, cablul poate avea lungimea de 3 m, 5 m sau 10 m;

- Panou de protecție convertizor cu un conector mamă M12;

- Suport principal cu un conector D-sub DB9 și unul tată M12;

- Două garnituri și o piuliță pentru conectorul D-sub DB9;

- Panou de protecție intermediar și frontal;

- Instrument pentru demontare.

 

Drives_LCP_remote_Wall_Components Kit-ul poate fi folosit pentru familiile de convertizoare de frecvență VLT® FC 102 HVAC Drive, VLT® FC 202 Aqua Drive și VLT® FC301/302 Automation Drive, pentru toate gradele de protecție disponibile, utilizarea acestui echipament aditional va păstra gradul de protecție al convertizorului de frecvență.

 

Scrieți un comentariu aici

Resetare
Trimiteți

Vă mulțumim pentru comentariu. În prezent se află în coada de moderare și va fi vizibil pentru a putea fi citit de toată lumea imediat după verificare.Codul introdus nu este valid. Încercați din nou. 

Socializați Participați

Doriți să socializați cu noi?

Haideți să ne cunoașteți și să participați la conversație