VLT® Wireless Communication Panel LCP 103

Conectare wireless la convertizorul de frecvență

conectivity_wireless_drives_ro
Panoul VLT® Wireless Communication Panel LCP 103 comunică cu MyDrive® Connect – o aplicație ce poate fi descărcată pe dispozitivele inteligente cu iOS și Android. MyDrive® Connect asigură acces complet la convertizorul de frecvență, facilitând operațiunile de punere în funcțiune, utilizare, monitorizare și întreținere.

- 25 aprilie 2018 De către Danfoss Drives

Panoul VLT® Wireless Communication Panel LCP 103 afișează starea curentă a convertizorului de frecvență (alimentare, avertisment, alarmă, conexiune Wi-Fi) prin intermediul LED-urilor încorporate. Ulterior, puteți accesa informații detaliate pe dispozitivele inteligente, cu ajutorul aplicației MyDrive® Connect. Aici pot fi accesate mesajele de stare, meniurile de pornire și evenimentele care au generat alarme/avertismente. În plus, datele pot fi vizualizate cu ajutorul graficelor care expun comportamentul convertizorului de frecvență de-a lungul timpului. Prin intermediul conexiunii wireless point-to-point, personalul de întreținere poate primi mesaje de eroare în timp real prin aplicație, asigurând astfel răspunsul rapid la posibilele probleme și reducând timpii de nefuncționare.

 

Cu ajutorul funcției avansate de copiere  LCP, pot fi stocate copii ale parametrilor convertizorului de frecvență, fie în memoria internă a panoului VLT® Wireless Communication Panel LCP 103, fie pe dispozitivul inteligent. Detaliile înregistrate în jurnal pot fi transmise din aplicația MyDrive® Connect, astfel încât echipa de service să asigure asistență relevantă pentru depanare. Datorită parametrului de control de siguranță, utilizatorul poate decide comportamentul convertizorului de frecvență în caz de blocare/ pierdere a conexiunii între aplicație și convertizorul de frecvență.

 

Mydrive_connect_Drives_ro

Scrieți un comentariu aici

Resetare
Trimiteți

Vă mulțumim pentru comentariu. În prezent se află în coada de moderare și va fi vizibil pentru a putea fi citit de toată lumea imediat după verificare.Codul introdus nu este valid. Încercați din nou. 

Socializați Participați

Doriți să socializați cu noi?

Haideți să ne cunoașteți și să participați la conversație