Soluțiile Danfosreduc consumul de energie și nivelul emisiilor în domeniul maritim

 

În 23-24 noiembrie, Danfoss România a fost prezentă la întâlnirea anuală a Asociației Naționale a Constructorilor de Nave ANCONAV.

IMG-20181123-WA0000

Traficul maritim este în continuă creștere și are un impact asupra transportului global, lanțului de distribuței a alimentelor, sistemelor naționale de apărăre și chiar și asupra timpului liber. În prezent, peste 100.000 de nave comerciale și 25.000 de vase operează la nivel global. În prezent, 80% din toată marfa transportată trece prin porturi, făcându-le cele mai aglomerate noduri pentru mărfuri în vrac.

 

 

- 26 noiembrie 2018 De către Danfoss Romania

Componentele Danfoss fac parte din majoritatea navelor moderne, reducând costurile de energie și nivelul emisiilor.

Danfoss a fost prezent la întalnirea membrilor Anconav și pentru a prezenta soluțiile Danfoss in eficientizarea consumului de energie și în prevenirea incendiilor pe nave. Alatalo Martti, Business Dev. Director, Marine & Offshore, DDS, a prezentat “Danfoss hybrid solutions & marine propulsion”, iar Romulus Papuc, General Manager, Danfoss SRL, a prezentat ”Danfoss solutions for refrigerated containers”, ”Energy efficiency in HVAC applications for cruisers” și ”SEMCO solutions for fire safety in marine applications”

Ați ratat evenimentul și sunteți interesat de ofertele noastre pentru sectorul maritim? Consultați prezentările de mai jos și contactați-ne la danfoss.ro@danfoss.com. 

 

 

 

Socializați Participați

Doriți să socializați cu noi?

Haideți să ne cunoașteți și să participați la conversație