Ușurați-vă munca și îmbunătățiți comunicarea cu clienții dvs. cu noua aplicație mobilă Danfoss Installer App

Installer app2 În era digitală, suntem obișnuiți să accesăm oricând și oriunde, instrumentele de care avem nevoie pentru proiectele noastre, personale sau profesionale. Danfoss Installer App vă permite să calculați și presetați robinetele de radiator pentru proiectele dvs., direct de pe telefonul mobil.

- 20 iulie 2017 De către Danfoss Incalzire

 Noua aplicație vă oferă posibilitatea de a calcula rapid presetarea robinetelor după diferite metode de calcul, în funcție de

• Tipul de radiator,

• Necesarul de căldură pe cameră,

• Căldura radiată pe radiator.

Noul Danfoss Installer App are o interfață reînnoită, care ușurează utilizarea, iar aplicația vă oferă acum posibilitatea de a crea proiecte cu mai multe camere și radiatoare pentru a calcula rapid presetarea pe radiator și debitul total al proiectului. Ca utilizator, puteți să editați, să ștergeți sau să duplicați proiectele pentru a ușura pregătirea proiectelor.

Noua aplicație Danfoss Installer vă permite să pregătiți diferite rapoarte în format PDF, pe care să le trimiteți prin e-mail clienților dvs., pentru o mai bună interacțiune instalator-client și pentru a accelera procesul de instalare. Puteți, de asemenea, tipări rapoartele direct din aplicație.

Încercați acum aplicația, descărcând-o gratuit din Google Play sau App Store. 

 

 

Socializați Participați

Doriți să socializați cu noi?

Haideți să ne cunoașteți și să participați la conversație