Sistem simplu și eficient de monitorizare și control la distanță cu ECL Tool

ECL 310

- 7 decembrie 2017 De către Danfoss Heating România

Soluțiile SCADA (Supervisory Control And Data Acquisition - Comandă supervizor şi achiziţii de date) sunt reprezentate de patru soluții oferite de Danfoss ce pot fi conectate la regulatoarele electronice cu compensare climatică – ECL Comfort 310 și Apex 20 – pentru monitorizarea și controlul de la distanță al sistemului de încălzire. Cele 4 soluții sunt: DECS, ECL Portal, ECL Tool și OPC Server.

Regulatoarele electronice pentru încălzire urbană Danfoss sunt reprezentate de cea de-a șaptea generație de regulatoare electronice pentru încălzirea centralizată. Bazându-se pe succesele și beneficiile generațiilor anterioare, regulatoarele electronice pentru compensare climatică Danfoss ECL Comfort 210 și 310 asigură confortul pentru sistemele de încălzire, răcire și apă caldă menajeră.

Regulatorul electronic pentru compensare climatică Danfoss ECL Comfort arată simplu, dar funcționează mai inteligent, astfel încât acesta are performanțe mai ridicate decât v-ați aștepta. De exemplu, aveți posibilitatea să salvați timpul de instalare și de punere în funcțiune, să reduceți întreținerea neplanificată, să beneficiați de o curbă de învățare mai scurtă și să reduceți consumul de energie. Pe lângă aceasta, beneficiați de mai multe funcții încorporate, mai mult timp pentru afacerea dvs. și clienți mult mai mulțumiți. Caracteristicile avansate și designul nu compromit niciodată ușurința de utilizare, făcând instalarea, configurarea și operarea mai simple ca oricând. Un produs robust, ECL se potrivește în orice împrejurare. Și mediul contează, astfel încât regulatoarele electronice pentru compensare climatică ECL vă permit să reduceți consumul de energie și, ca urmare, emisiile de CO2.

Regulatorul ECL Comfort 310 este configurat pentru o varietate de aplicaţii prin intermediul unei chei de programare ECL. Software-ul instrumentului ECL pentru regulatorul ECL Comfort 310 oferă posibilitatea unei comenzi alternative la distanţă folosind Portalul ECL şi software-ul serverului OPC.

Danfoss ECL Tool este un soft dezvoltat pentru personalul de service din stațiile de termoficare pentru service și punerea în funcțiune.

Acest soft vă permite să conectați un regulator ECL 310 și să încărcați, modificați, salvați toți parametrii unui regulator ECL 310. De asemenea, după punerea în funcțiune a unei instalații de încălzire, poate genera un raport al setărilor curente/modificate.

 

 

Socializați Participați

Doriți să socializați cu noi?

Haideți să ne cunoașteți și să participați la conversație