Coduri de comandă suplimentare sunt acum disponibile în Coolselector®2

CoolselectorIcon_738x415 După ce descărcați softul gratuit Coolselector®2 pe PC și începeți să calculați produsele dorite, conducte sau aplicații, veți descoperi că acum programul include o mulțime de conduri de comandă.

- 5 martie 2018 De către Danfoss

Pe tot parcursul anului, Danfoss s-a străduit să îmbunătățească Coolselector®2 pentru a satisface nevoile tot mai mari de calcul și selecție a produselor pentru toți profesioniștii din domeniul refrigerării din întreaga lume. Îmbunătățirile au inclus capacitatea de a calcula aplicațiile cum ar fi camerele frigorifice și stațiile de ventile industriale, precum și adăugarea multor produse noi, de ex. produse din oțel inoxidabil pentru refrigerare industrială, unități de condensare OPTYMA ™ și compresoare noi. În sfârșit, am introdus codurile de comandă pentru valvele termostatice de expansiune.

Răspunsul pozitiv pe care l-am primit la includerea codurilor de comandă ne-a determinat să ducem această caracteristică mai departe și suntem încântați să anunțăm că în Coolselector®2 sunt acum disponibile coduri de comandă extinse. O versiune nouă a software-ului este disponibilă astăzi gratuit prin descărcare de pe site-ul Danfoss.

După ce descărcați Coolselector®2 pe calculatorul dvs. și începeți calculele pentru produsul dvs. preferat, linia de refrigerare sau aplicație, veți descoperi că software-ul include acum o multitudine de coduri pentru programele non standard Danfoss pentru refrigerare comercială și industrială. Codurile pentru unitățile de condensare și compresoare sunt deja incluse.

Cu această îmbunătățire în Coolselector®2, suntem încântați că am făcut un pas important în asigurarea faptului că Coolselector®2 îndeplinește nevoile de calcul și selecție a produselor pentru toți profesioniștii în domeniul refrigerării.

Vom continua să îmbunătățim software-ul în 2018 (și mai departe) cu mai multe coduri, noi caracteristici, calcule noi de aplicații și multe altele. Rămâneţi aproape!

 

Coolselector®2 - Selecție și calcule profesionale

Software lider de piață pentru toți profesioniștii în refrigerare. Coolselector®2 oferă calcule și selecția componentelor comerciale și industriale, fiind intuitiv și simplu de utilizat. Puteți utiliza software-ul și în deplasare, deoarece funcționează atât offline, cât și online.

Doriți să aflați mai multe?

Acest subiect vi s-a părut interesant? Ați dori să aflați mai multe? Contactați-ne! Trimiteți-ne un e-mail și unul dintre experții noștri Danfoss vă vor răspunde cât se poate de repede.

 

Socializați Participați

Doriți să socializați cu noi?

Haideți să ne cunoașteți și să participați la conversație