CO2 în mișcare în 2017: Aducând unitatea de instruire CO2 la clienți

APA - Auckland - 2 În ultimul an, Danfoss a fost în misiune. Obiectivul nostru? Creșterea cunoștințelor și înțelegerii CO2 ca agent frigorific.

- 23 aprilie 2018 De către Danfoss Cooling

CO2 s-a inpus ca soluția de răcire de referință de pe piață. Pe măsură ce HFC-urile tradiționale sunt eliminate, comercianții food retail au fost în căutarea de noi modalități de reducere a amprentei lor de carbon fără a-și crește costurile energetice sau de a-și pierde eficiența - și au găsit răspunsul lor în acest agent frigorific natural. Cu toate acestea, profesioniștii în domeniul refrigerării au nevoie în continuare de cunoștințe esențiale despre cum să facă soluția să funcționeze în sisteme noi și retrofit. Astfel, în 2017, Danfoss a trimis o unitate de instruire într-un turneu mondial, oferind instruire ușor accesibilă miilor de instalatori, tehnicieni de service și ingineri OEM.

O călătorie impresionantă.

Instructorii noștri au avut experiențe incredibile în toate țările vizitate și au întâlnit mulți profesioniști de refrigerare pasionați și pricepuți. Unele dintre ele sunt intangibile - este dificil să cuantificăm modul în care se aprinde chipul unui stagiar când are o sursă de inspirație și înțelegere - dar există câteva lucruri pe care am reușit să le măsuram și care au ajutat la o imagine a călătoriei noastre incredibile. Le-am pus împreună pentru ca dvs. să vă bucurați aici:

 

Infographics -2017 results

"Pregătirea a fost identificată ca fiind una dintre cele mai mari provocări pentru proliferarea soluțiilor de refrigerare durabile", a declarat Hans Matthiesen, Directorul Global Segment pentru Food Retail. "CO2 în special este un agent frigorific nou pentru mulți și invocă teama, atunci când sunt menționate presiuni mari sau cicluri transcritice. Unitatea de instruire mobilă Danfoss ajută la clarificarea CO2, aducând-o pe pământ și arătând că un simplu ciclu poate fi construit și operat oriunde in lume"

Împărtășirea cunoștințelor despre CO2 cu peste 600 de profesioniști din industrie în 6 țări într-un an este o realizare uriașă pentru noi, dar începem doar. De fapt, am lansat deja turneul mondial din 2018 și am desfășurat sesiuni cu peste 350 de stagiari în Turcia. De acolo, Unitatea de Formare Mobilă pentru CO2 va continua în Europa cu opriri în Franța, Spania, Slovenia și Polonia. Chiar mai multe locații vor fi dezvăluite mai târziu în cursul anului.

 

2018 Tour Plan

Dacă sunteți interesat să participați la una dintre sesiuni sau doriți să aflați dacă vine în zona dvs., puteți găsi mai multe informații în linkurile de mai jos sau puteți lua legătura cu biroul local Danfoss.

Dacă nu reușiți să participați la una dintre sesiunile noastre, puteți oricând să profitați de lecțiile gratuite de CO2 online, disponibile prin Danfoss Learning.

Descrierea cursului pentru unitatea de instruire mobilă CO2

Unitatea de formare profesională pentru mobilă CO₂ face ca tehnologia și înțelegerea refrigerării cu CO2 să fie disponibile imediat profesioniștilor din industrie prin sesiuni de instruire aprofundate.

Participanții primesc cunoștințe și demonstrații despre:

 

 • Design sistem transcritic CO₂: booster simplu, compresie paralelă, compresie paralelă cu ejector
 • Punerea în funcțiune a sistemelor de CO2
 • Configurarea comenzilor frontend, pentru centrale și camere
 • Proceduri de service

 

   

   

   

  Socializați Participați

  Doriți să socializați cu noi?

  Haideți să ne cunoașteți și să participați la conversație