Danfoss dezvoltă competenţele începătorilor în domeniul refrigerării

Seminar incepatori Danfoss oferă o gamă completă de produse extrem de eficiente din punct de vedere energetic şi o varietate de mecanisme de control mecanice, electronice și compresoare care îndeplinesc cerințele proceselor industriale şi comerciale ale soluţiilor de refrigerare şi aer condiţionat. Astfel, este nevoie de specialişti care cunosc cât mai multe despre reglementările şi informaţiile tehnice din domeniul în care îşi desfăşoară activitatea.

- 7 noiembrie 2017 De către Danfoss Refrigerare

Danfoss Refrigerare şi Aer Condiţionat România vine în ajutorul tuturor începătorilor din domeniul refrigerării din Bucureşti şi organizează pe 31 octombrie 2017 un seminar despre refrigerare.

Seminarul s-a desfăşurat la sediul Danfoss, din Popeşti-Leordeni şi a avut peste 60 de participanţi.

Specialiştii Danfoss îi vor învăţa pe cei mai noi în domeniul refrigerării elemente de bază despre sistemul frigorific, agenţii frigorifici şi ciclul de refrigerare.

Agenda seminarului include prezentarea principiilor de bază ale funcţionării instalaţiilor pentru refrigerare şi rolul lor în instalaţie, tipuri şi selecţie. Pe parcursul seminarului se va pune accentul pe funcţiile şi designul, dar şi pe echipamentele electronice de control şi monitorizare. Cursul explică modul în care teoria este aplicată în cadrul industriei, oferă pregătire gratuită pentru formarea bazei de cunoştinţe și oferă o perspectivă asupra celor mai bune practici din domeniu.

Pentru mai multe informaţii, oricine poate accesa pagina noastră web şi descoperi o parte dintre materialele educaţionale pe care Danfoss le oferă pentru a vă ajuta să înţelegeţi elementele fundamentale ale sistemelor din domeniul refrigerării.

 

 

Socializați Participați

Doriți să socializați cu noi?

Haideți să ne cunoașteți și să participați la conversație