Danfoss este mândru să declare: "Iubim CO2", iar cu soluția cu Multi Ejector™ vei fi și tu

We Love Co 1

CO2 este adesea considerat "marea problemă" când vine vorba de schimbările climatice. În timp ce în anumite privințe este un pericol, în alte situații poate fi răspunsul. De fapt, atunci când este folosit ca agent frigorific, CO2 poate face o mare diferență în ceea ce privește răcirea oamenilor, a produselor și a planetei noastre.

Ca agent frigorific, CO2 are cel mai mic potențial de încălzire globală posibil (GWP) cu un grad de "1" cauzează 0 epuizare a stratului de ozon, este netoxică și neinflamabilă. Acest lucru înseamnă că oamenii și produsele pot fi răciți în siguranță fără a afecta negativ clima planetei noastre. Este de asemenea extrem de versatil și poate fi utilizat în multe aplicații de răcire diferite, inclusiv aplicații comerciale, industriale și de transport.

- 31 mai 2018 De către Danfoss Cooling

Cu noua soluție Multi Ejector™, CO2 devine un avantaj major pentru cei din industria de răcire - și restul lumii.
 
Atunci când este asociat cu tehnologia Danfoss Multi Ejector™, CO2 poate permite sistemelor frigorifice să depășească sistemele tradiționale de HFC în ceea ce privește eficiența energetică în toate zonele climatice, reducând în același timp impactul asupra mediului nostru - este un câștig din toate aspectele.
 

Utilizarea CO2 ca agent frigorific a fost limitată anterior la regiuni mai reci sau a necesitat sisteme complexe și costisitoare. Cu soluția Danfoss Multi Ejector™ devine acum o soluție cu adevărat globală. Acum, chiar și cele mai fierbinți regiuni precum Orientul Mijlociu, America de Sud,America Latină, Australia și Asia se pot bucura de toate avantajele pe care le oferă CO2. Aceasta include un potențial valoros de economisire a energiei - până la 18% pe an, comparativ cu sistemul de booster CO2.  

"CO2 are un viitor stralucit ca agent frigorific în industria noastră. Este natural și ecologic, fără efecte climatice directe când este folosit ca agent frigorific Danfoss Multi EjectorTM facilitează obținerea tuturor beneficiilor. Face posibilă economisirea energiei în toate climatele, reducerea complexității platformei de refrigerare și nu în ultimul rând, reducerea amprentei de carbon a sistemului. De aceea iubim CO2 ". spune Hans Ole Matthiesen, directorul segmentului marketing, Food Retail. 
 
Pentru a ajuta la răspândirea informațiilor, oferim clienților noștri, partenerilor de afaceri și publicului oportunități interesante. Unitatea noastră de formare în domeniul emisiilor CO2 se află într-un turneu mondial, oferind instruire și certificare profundă profesioniștilor din industrie. De asemenea, avem cursuri online despre teoria, utilizarea și siguranța emisiilor de CO2 disponibile gratuit pe site-ul Danfoss Learning, portalul nostru de educație digitală. 
 
Suntem incantati sa putem face toate solutiile noastre de CO2, inclusiv Multi Ejector™, disponibile in intreaga lume. Pe măsură ce explorați modul în care aceste oportunități vă pot ajuta afacerea și planeta, știm că și dvs. vă veți îndrăgosti de CO2  
 
Soluția Danfoss Multi ejector™  
 
Multi Ejector™ este ceea ce face posibilă utilizarea CO2 ca agent frigorific în sistemele transcritice de refrigerare cu CO2. Se compune din două produse: un Multi Ejector și un controler centrală AK-PC 782A. Prin îmbinarea celor două produse de calitate într-o soluție optimă, profesioniștii din întreaga lume au acum șansa de a recolta numeroasele beneficii ale utilizării CO2 ca agent frigorific.
 

 

 

Socializați Participați

Doriți să socializați cu noi?

Haideți să ne cunoașteți și să participați la conversație