Eveniment al consultanților în Refrigerare Industrială din regiunea Dunăreană - demarat la Belgrad 

În perioada 8-10 noiembrie evenimentul internațional pentru ingineri, consultanți și proiectanți cu tematică principală în domeniul tehnologiilor industriale de refrigerare și al noilor soluții Danfoss.

IMG-b05b43973a4a5cd4bbe17a61dd87c771-V Subiectele au vizat experții care au înpărtășit cunoștințele prin intermediul prezentărilor în cadrul zilei de sesiune, iar discuția a fost continuată pe perioada întregului eveniment când au avut loc activități de socializare și networking.

- 14 noiembrie 2017 De către DANFOSS COOLING

Scopul principal al conferinței a fost de a conecta și a interacționa în cadrul rețelei de experți din regiunea Dunăreană iar la nivel mai larg și între parteneri, companii de consultanță și ingineri Danfoss. Mai mult de 45 de participanți au luat parte din 28 de companii din România, Ungaria, Bulgaria, Slovenia, Croația și Serbia, au avut ocazia să obțină noi cunoștințe, să învețe despre tendințele viitoare și cele mai recente tehnologii industriale proiectate de Danfoss

În exclusivitate, Danfoss a lansat noul său produs: Modulul de dezghețare ICFD precum și produse conexe.
Inginerii au evaluat acest eveniment ca fiind foarte profesionist, valoros și necesar. Mai ales în ceea ce privește oportunitatea de a relaționa și împărtăși experiențe.

Participanții s-au simțit oaspeți de seamă la Belgrad și au avut timp să viziteze orașul din punct de vedere turistic și să-i exploreze cultura, mâncarea, tradițiile.

 

 

Socializați Participați

Doriți să socializați cu noi?

Haideți să ne cunoașteți și să participați la conversație