Gama dedicată de schimbătoare de căldură cu micro plăci foarte eficiente pentru distribuitori și producători de echipamente

Newletter 738x415_RO Cu succesul din ce în ce mai mare al schimbătoarelor cu microplăci (MPHE) cu  Z-design; compania adaugă o gamă dedicată de înaltă eficiență MPHE pentru condensatoare și evaporatoare în pompe de căldură și chiller. Ele sunt compatibile cu agenți frigorifici inferiori GWP, cum ar fi R32, R452B, R454B, R454C și R290.

- 12 februarie 2019 De către Danfoss Cooling

De la o capacitate de 20 până la 250 kW, cu o eficiență mai mare și o încărcare mai scăzută de agent frigorific.

Pentru pompele de căldură, gama include evaporator H62L și condensator pentru capacități de 3-50 kW *. Combinația dintre evaporatorul H62 și condensator oferă astăzi cea mai bună eficiență în ceea ce privește COP, greutatea și încărcarea de agent frigorific.

Pentru chiller, oferta cuprinde un evaporator care variază între 20 și 250 kW *. Optimizate pentru R410A, ele pot fi utilizate împreună cu alți agenți frigorifici pentru condiționarea aerului, cum ar fi înlocuirile R410A, inclusiv inflamabile precum R32 și sunt compatibile cu alți agenți frigorifici pentru refrigerare comercială, inclusiv R134A, R448A, R449A, R452A, R452B, R454B etc. Oferta include evaporator de la 20 la 250 kW *.

 

mphe1 Noul MPHE Danfoss cu design extra subțire

 

Prezentare general a gamei standard în funcție de timpul aplicației

 

Table RO

Date oferite pentru R410A

*Doar răcire

 

Încărcare redusă de agent frigorifici cu aproximativ 20% cu design model Z

Gama de schimbătoare de căldură de la Danfoss oferă plăci cu protuberanțe, care mențin circulația asimetrică a lichidului într-un model în formă de Z.

 

mphe banner 1 Cedere la interior în MPHE cu design Z

 

În acest fel, sunt necesare mai puține plăci pentru a ajunge la o capacitate specifică în comparație cu designul standard, ceea ce face posibilă reducerea costurilor de instalare, în timp ce se adresează loturile 1 și 21 EcoDesign și reglementările F-gas.

Selecția produselor la hexact.danfoss.com

 

 

Socializați Participați

Doriți să socializați cu noi?

Haideți să ne cunoașteți și să participați la conversație