Presiune crescută pentru SVL Flexline®

svl-65-bar-product-range-738x415 Lumea refrigerării industriale se dezvoltă rapid cu diferitele schimbări de agent frigorific și noilor modalități de proiectare a sistemelor.

- 5 decembrie 2018 De către Danfoss Cooling

Pentru a îmbrățișa noile evoluții, Danfoss este încântat să introducă o nouă gamă de valve SVL aprobate până la 65 bar și temperaturi de la ¬-60 ° c la 150 ° c. Caracteristicile noilor valve le fac perfect adaptate cerințelor sistemelor de recuperare a căldurii cu amoniac (R717), precum și sistemelor subcritice de CO2 (R744).

Folosirea unei presiuni crescute are mai multe avantaje. Pentru sistemele subcritice de CO2, presiunea mai mare înseamnă că unitățile staționare mai mici pot fi utilizate sau pot fi lăsate în întregime, deoarece temperatura de saturație crește de la 16 ° C la 25,5 ° C. Mai mult, presiunea mai mare permite ca gazul fierbinte să fie luat din partea transcritică.

Pentru pompele de căldură cu amoniac, presiunea mai mare permite o creștere a temperaturii de saturație de la 90 ° C la 102 ° C. Aceasta înseamnă că aveți aceeași capacitate cu mai puține compresoare și o temperatură de alimentare mai mare, care permite utilizarea apei într-un domeniu de aplicare mai larg.

Noua valvă este disponibilă în dimensiuni și variante de racorduri:

  • SVA (Cap) / FIA până la DN200 
  • SCA / CHV până la DN125 
  • REG până la DN40 (SA) / DN65 (SB) 
  • Racorduri sudabile DIN și ANS
Valva se bazează pe platforma SVL recunoscută care, mai presus de toate, este caracterizată de flexibilitate. Folosind doar două corpuri principale – drepte sau pe colț - platforma oferă cinci funcții diferite. Veți descoperi că această simplitate vă oferă o utilizare ușoară și economie de timp în multe procese.

Produsele Danfoss Flexline ™ oferă un drum ușor spre durabilitate, cu costuri scăzute ale ciclului de viață, emisii scăzute din scurgeri și aprobări pentru utilizarea cu agenți frigorifici cu GWP scăzut.

 

Coolselector®2 - Selecție și calcule profesionale

Software lider de piață pentru toți profesioniștii în refrigerare. Coolselector®2 oferă calcule și selecția componentelor comerciale și industriale, fiind intuitiv și simplu de utilizat. Puteți utiliza software-ul și în deplasare, deoarece funcționează atât offline, cât și online.

Doriți să aflați mai multe?

Acest subiect vi s-a părut interesant? Ați dori să aflați mai multe? Contactați-ne! Trimiteți-ne un e-mail și unul dintre experții noștri Danfoss vă vor răspunde cât se poate de repede.

 

Socializați Participați

Doriți să socializați cu noi?

Haideți să ne cunoașteți și să participați la conversație