Seria monidală de cursuri CO2 a venit in Europa de est

 

Cursurile specializate Danfoss CO₂ au avut loc pentru prima dată în regiunea Europei de est: Slovenia și Polonia. Aceasta a fost o ocazie unică pentru clienții Danfoss Cooling, utilizatorii și profesioniștii din industria de specialitate, să participe la cursuri interactive și practice, imediat după tururile din Franța și Spania. Astfel, în perioada mai și iunie, zona estică a Europei a făcut parte din programul mondial de formare CO₂ organizat de Danfoss.

- 18 iulie 2018 De către DANFOSS COOLING

Peste 354 de persoane au participat la cursurile Danfoss CO₂ în ambele locații Danfoss Slovenia și Danfoss Polonia. 

Primele 8 zile de instruire în zona est Europeană au început la Danfoss Trata, Slovenia, unde clienții noștri au putut să participe la cursuri combinate atât teoretice cât și practice despre tehnologiile CO2 precum și cele mai noi tendințe în refrigerare. Unitatea de training s-a mutat apoi în următoarea locație: Danfoss Grodzisk Mazowiecki, Polonia, pentru următoarele 9 zile de instruire.

Experții Danfoss în domeniul răcirii au organizat cursuri și au introdus echipamente și componente pentru soluțiile de CO2 pentru clienții, inginerii, partenerii noștri, dar și utilizatorii finali, instalatorii și partenerii lor. Ținta a fost pusă pe înțelegerea sistemelor și soluțiilor CO2, care includ sisteme simple de by-pass de gaz, precum și soluții complexe de compresie paralelă, cu sau fără recuperarea căldurii. De asemenea, introducerea noului nostru Multi Ejector™, care poate îmbunătăți eficiența energetică a sistemelor cu până la 20% în cea mai fierbinte zi a anului, permițând utilizarea sistemelor transcritice de CO2 în climate mult mai aspre.

 

 

rsz_resized_mtu_co2_ro

A fost un mare interes pentru aceast curs și am depășit așteptările - la final am avut peste 350 de participanți pentru 17 zile de cursuri și discuții interactive. Cel mai important, participanții au apreciat cursurile ca fiind unele dintre cele mai valoroase pe care le-au experimentat până acum.

Pentru a se "simți mai bine pregătiți pentru viitorul agenților frigorifici naturali", participanții au primit întregul pachet: Cunoașterea perspectivelor CO₂ și cele mai noi informații despre tendințele industriei, materialele de lectură și utilizare, cadouri.

În prezent, unitatea de instruire mobilă CO₂ pleacă mai departe.

 

 

Socializați Participați

Doriți să socializați cu noi?

Haideți să ne cunoașteți și să participați la conversație