Noua aplicație de mobil TXV Superheat Tuner ajută instalatorii să economisească banii clienților

shtuner_web-banner Aici la Danfoss, am făcut ca fiind misiunea noastră sprijinul cliențiilor cu ajutorul instrumentelor și cunoștințelor de care au nevoie pentru a face treaba rapid și bine. Suntem cu ei la fiecare pas, asigurându-ne că pot furniza clienților lor cele mai bune servicii în industrie și pot menține relații de afaceri de lungă durată.

- 12 noiembrie 2018 De către Danfoss Cooling

Având în vedere acest lucru, suntem încântați să anunțăm lansarea noii noastre aplicații mobile, TXV Superheat Tuner - cea mai recentă lansare într-o linie lungă de instrumente de suport digital, cunoscută în mod colectiv ca Danfoss CoolApps Toolbox toate accesibile direct telefonului smartphone

Cu TXV Superheat Tuner, instalatorii pot elimina presupunerile din reglajele lor de supraîncălzire, reducând timpul de funcționare până la doar 15 minute, mai degrabă decât câteva ore. Cu aplicația în mână, ei vor fi capabili să optimizeze supraîncălzirea cu doar una sau două ajustări la cele mai multe valve de expansiune termostatice.

Utilizarea TXV Superheat Tuner este ușoară. Instalatorii pot introduce câteva informații de bază despre sistemul pe care lucrează și aplicația oferă informații de ajustare specifice valvei. Folosind aceste informații, un tehnician de service poate spori eficiența energetică a sistemului, depășind cu mult parametrii normali, economisind clienților lor bani pe factura lor lunară de energie.

TXV Superheat Tuner utilizează un set de algoritmi avansați pentru a face recomandări de optimizare. Acești algoritmi, dezvoltați de unii dintre cei mai buni ingineri, iau în considerare mai mulți factori, dincolo de sensibilitatea de bază a fiecărei valve.

Au dispărut zilele de efectuare a ajustărilor pe bază de încercări. Superheat Tuner ajută instalatorii să realizeze cele mai bune reglaje ale supraîncălzirii chiar de la început, economisind timp și obținând rezultate mai bune.

 

Coolselector®2 - Selecție și calcule profesionale

Software lider de piață pentru toți profesioniștii în refrigerare. Coolselector®2 oferă calcule și selecția componentelor comerciale și industriale, fiind intuitiv și simplu de utilizat. Puteți utiliza software-ul și în deplasare, deoarece funcționează atât offline, cât și online.

Doriți să aflați mai multe?

Acest subiect vi s-a părut interesant? Ați dori să aflați mai multe? Contactați-ne! Trimiteți-ne un e-mail și unul dintre experții noștri Danfoss vă vor răspunde cât se poate de repede.

 

Socializați Participați

Doriți să socializați cu noi?

Haideți să ne cunoașteți și să participați la conversație