Valva ETS Colibri®: Viitorul valvelor de expansiune este aici

ETS-Colibri_Email_Romanian_738 Revoluționara valvă electronică de expansiune ETS Colibri® este concepută pentru a vă oferi o flexibilitate și o fiabilitate maximă în sistemele dvs. de răcire. Designul său compact, unic și timpul de reacție rapid o fac o alegere ideală pentru noua generație de echipamente de răcire.

- 29 martie 2018 De către Danfoss Cooling

Industria răcirii avansează. Pe măsură ce tehnologia continuă să evolueze și sunt puse în aplicare noi reglementări (cum ar fi F-Gas și SNAP), sunt necesare soluții inovatoare pentru a ajuta profesioniștii în refrigerare și aer condiționat să țină pasul.

Valvele mai vechi mecanice nu pot asigura nivelul de precizie care este necesar pentru a îndeplini cerințele actuale, rezultând astfel pierderi de energie, performanțe reduse ale sistemelor și consturi de operare crescute.

Valva electronică de expansiune Danfoss ETS Colibri® este o soluție ideală pentru utilizarea în instalațiile de aer condiționat, pompă de căldură și sisteme de refrigerare de ultimă generație.

Ca parte esențială a unui sistem de răcire controlat electronic (care include un compresor cu turație variabilă, comenzi electronice și senzori de presiune și temperatură), valva ETS Colibri® poate reacționa imediat la schimbarea condițiilor. Se închide în mai puțin de 3,75 secunde, contribuind la crearea unui mediu de răcire stabil și fiabil, la creșterea eficienței și la economisirea costurilor energiei.

Valva electronică de expansiune Danfoss ETS Colibri® are de asemenea un design unic care oferă o serie de avantaje:

● Compactă: ușor de montat oriunde în sistemul dvs. de răcire

● Corp ușor: nu necesită suport suplimentar pentru a evita fisurile cauzate de vibrații

● Design in linie: suficient de flexibil pentru a fi instalat pe aproape orice plan

● Ermetică: componentele interne puternice și mai puține puncte de scurgere determină un potențial redus de pierdere a agentului frigorific și mai puține apeluri la echipele de service

Sunteți gata să vă aduceți sistemul de răcire în viitor? Începeți acum cu valva electronică de expansiune ETS Colibri®.

 

 

 

Socializați Participați

Doriți să socializați cu noi?

Haideți să ne cunoașteți și să participați la conversație